Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kelly Osbourne eert Joan Rivers met tattoo

Modeontwerpster slash realityster Kelly Osbourne heeft een tatoeage laten zetten als eerbetoon aan de overleden comédien...

Kelly Osbourne eert Joan Rivers met tattoo

Modeontwerpster slash realityster Kelly Osbourne heeft een tatoeage laten zetten als eerbetoon aan de overleden comédienne Joan Rivers.

Hommel

Kelly en Joan ontmoetten elkaar op de set van het beruchte modeprogramma Fashion Police.  Speciaal voor de comédienne met wie ze een bijzondere band had, liet de Osbourne-telg een hommel op haar schouder tatoeëren. Op Instagram deelde ze de foto van de witte tatoeage.

"De hommel zou niet in staat moeten zijn om te vliegen", toont het onderschrift. "Fysiek gezien is hij daar niet voor uitgerust. Maar hommels kunnen wél vliegen en tarten daarmee de wetten van de zwaartekracht en de logica. Dit wezen trotseert alles, tegen de verwachtingen in. Een wonder. Joan Rivers, bedankt dat je mijn wonder was."

Rivers overleed begin september op 81-jarige leeftijd aan een hartstilstand na een operatie aan haar stembanden. De exacte doodsoorzaak is nog steeds niet bekend.

Beeld: Instagram