Vrouw neemt ultieme wraakactie op overspelige man

Wat doe je als je ontdekt dat je man seks heeft met je tweelingzus? Het overkwam de 29-jarige Ting Su en haar wraakactie...

Lees ook

Wat doe je als je ontdekt dat je man seks heeft met je tweelingzus? Het overkwam de 29-jarige Ting Su en haar wraakactie is priceless. Ze liet de twee in een beschamende situatie in het openbaar in China achter. De beelden van het scenario zijn sindsdien viraal gegaan.

GPS

Ting Su had langere tijd het gevoel dat haar man ontrouw was en ze nam het heft in eigen handen om achter de waarheid te komen. Met haar mobiele telefoon traceerde ze waar haar man was en ging ze naar de plek toe. Haar telefoon leidde haar naar een parkeerplaats bij een winkelcentrum waar haar man op dat moment seks had in een auto met de tweelingzus van Ting Su.

Poedelnaakt

Toen Ting Su haar poedelnaakte man en zus betrapte, sprongen zij uit de auto. De vrouw greep haar kans, glipte in de auto en reed weg.

Een ooggetuige kwam niet meer bij van het lachen toen hij de situatie aanschouwde: “Het was zo grappig. Er stonden heel veel mensen om de twee heen, iedereen pakte zijn of haar mobiele telefoon. Eerst beukte de man met zijn vuist op de autoruit, maar zijn vrouw gaf geen krimp.”

Ting Su heeft inmiddels de scheidingspapieren aangevraagd. Ook heeft ze onthuld dat haar man en tweelingzus al langere tijd een affaire hadden, zo schrijft Daily Mail.


Bron: DailyMail, Beeld: Twitter

 

Laatste nieuws

Zie ook