Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo krijg je de perfecte én op maat gemaakte skinny

Ben je niet gezegend met een paar lange stelten zoals de Victoria Secret Angels, dan is het voor jou vast ook vaak een u...

Zo krijg je de perfecte én op maat gemaakte skinny

Ben je niet gezegend met een paar lange stelten zoals de Victoria Secret Angels, dan is het voor jou vast ook vaak een uitdaging om een skinny te vinden die qua lengte perfect past. Vind je er eentje die lekker zit, moet 'ie vaak ingekort worden. En dat is zonde, want 9 van de 10 keer ziet je broek en dan niet meer zo mooi uit als in de winkel.

Het werkt!

Niet getreurd, want dankzij Refinery 29 krijg je die perfect op maat gemaakte broek, zonder naar een kleermaker te gaan. En het werkt echt (wij namen zelf de proef op de som). In de video laat editor Connie Wang zien hoe je in mum van tijd je favoriete skinny kunt inkorten. Ze zegt er wel bij dat het beste resultaat zichtbaar is bij een donkere kleur. Hoe donker de kleur, hoe mooier het resultaat. "Kijk, de meeste mensen pakken aan de onderkant die hele lap stof beet en wurmen dat naar binnen. Maar dat ziet er een beetje raar en gekunsteld uit. Met deze truc hou je ook nog eens die mooie naad aan de onderkant van je broekspijp."

Volgens Connie is het een heel simpel en makkelijk handigheidje: pak bij je knie de broek beet en trek de stof omhoog net zolang tot je de juiste lengte te pakken hebt en trek het weer naar beneden. Vervolgens creëer je met wat gefrommel een natural look. Ditzelfde trucje pas je ook toe bij je andere been toe, et voilà: een op maat gemaakte skinny.

Bekijk hieronder de video:

Beeld: YouTube