Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Linda Tol wint STYLIGHT Fashion Influencer Award

Linda Tol heeft gisteravond een Internationale modeprijs in de wacht gesleept. Grazia was erbij toen ons Neerlands blogg...

Linda Tol wint STYLIGHT Fashion Influencer Award

Linda Tol heeft gisteravond een Internationale modeprijs in de wacht gesleept. Grazia was erbij toen ons Neerlands bloggertrots in Berlijn de STYLIGHT Fashion Influencer Award ontving. De jury waaronder blogger Bryanboy, model Bar Rafaeli en Sylvie Meis verkoos Linda tot Rising Star of the Year.

Wij vinden het helemaal terecht dat ze de glazen troffee kreeg van Sylvie: in een pastelblauw minijurkje van Fendi zag ze er zoals altijd uit, om door een moderingetje te halen. Linda zelf vertelt ons tijdens de afterparty dat ze niet had verwacht dat ze zou winnen. "Tuurlijk hoop je het wel, maar ik had serieuze concurrentie. Het voelt amazing."

Hard werken

De weg hier naartoe ging voor Linda niet zonder slag of stoot. "Het is heel hard werken. Het gaat niet vanzelf. Tijdens Fashion Week slaap ik minder dan zes uur per nacht. Als je er de volgende dag weer gestijld en mooi moet uitzien is dat soms best heftig. Gelukkig heb ik een vriend die de allerliefste is, maar tijdens die drukke weken kan hij maar beter niet in de buurt zijn. Dan ben ik niet het liefste vriendinnetje. Dat weet hij ook. Hij steunt me in alles." Tips voor anderen die hetzelfde willen bereiken? "Ik weet niet of je heel groot kunt worden als je nu nog een blog begint, maar als je liefde en passie voor iets hebt is daar online altijd wel plek voor. Volg je hart en blijf bij jezelf."

Nederlandse genomineerden

De tweede Nederlandse genomineerde voor een STYLIGHT Fashion Influencer Award was Anna Nooshin. Zij werd met haar website NSMBL.nl genomineerd in de categorie Most Succesfull Blogger Business, maar won het helaas niet van Ricardo Pozzolli van The Blonde Salad. Of ze teleurgesteld is? Anna Nooshin: "Ik ben super competatief, maar besef me ook dat ik genomineerd was in een pittige categorie met mensen die een miljoenenbusiness runnen. Ik ga nu lekker met mijn vriend uit eten."

Voor de rest van de winnaars: www.stylight.nl/influencerawards