Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Twee opvolgers voor Aicha Marghadi bij NOS

HILVERSUM - Tom Egbers, Dione de Graaff en Toine van Peperstraten krijgen vanaf januari twee nieuwe collega's. Het prese...

Twee opvolgers voor Aicha Marghadi bij NOS

HILVERSUM - Tom Egbers, Dione de Graaff en Toine van Peperstraten krijgen vanaf januari twee nieuwe collega's. Het presentatieteam van NOS Sport wordt in januari versterkt met Rivkah op het Veld (22) en Sjoerd van Ramshorst (26).

De twee nieuwe gezichten volgen de zwangere Aicha Marghadi op. Zij vertrekt half december bij de NOS.

Aicha's opvolgers zullen een paar keer per week de luncheditie van het NOS Sportjournaal presenteren. Het duo komt van NOS-huize. Rivkah op het Veld werkt sinds 2008 als redactie- en regieassistent bij de sportprogramma's van de NOS. Sjoerd van Ramshorst is sinds 201 beeldredacteur bij NOS Studio Sport.

Na het aangekondigde vertrek van Aicha Marghadi ging de NOS intern op zoek naar nieuw presentatietalent. “Dat was een feest, want er bleek heel veel talent in huis te zijn. Rivkah en Sjoerd kwamen daar uiteindelijk als besten uit. Ze zijn jong, ze hebben toekomst, maar zijn geen nieuwelingen en dat helpt: ze weten wat er van hen verwacht wordt en hoe de programma’s worden gemaakt”, liet hoofdredacteur Maarten Nooter van NOS Sport donderdag weten.

Aicha Marghadi (35) was sinds het najaar van 2010 het gezicht van de lunch-editie van het NOS Sportjournaal. Ze verwacht volgend haar tweede kindje.