Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Karen van K3 maakt zich op voor einde wereld

RIJSWIJK - Karen Damen van K3 gelooft dat het binnenkort is afgelopen met de wereld. Op 21 december om precies te zien....

Karen van K3 maakt zich op voor einde wereld

RIJSWIJK - Karen Damen van K3 gelooft dat het binnenkort is afgelopen met de wereld. Op 21 december om precies te zien. Dat zei de zangeres in het Belgische programma Reyers laat. "Er wordt veel over gezegd door intelligente mensen, dus er moet wel iets van waar zijn", laat ze lachend weten.

Haar angst is wel iets minder geworden, hoewel ze het einde der tijden nog steeds serieus neemt. "Toen ik er voor het eerst over las ben ik er ziek van geweest en heb ik er over gedroomd."

Karen baseert zich op het stoppen van de Mayakalender op 21 december. "En het is niet het enige volk waarvan de kalender stopt met tellen. Dat gebeurt ook bij de Azteken en Egyptische volkeren."

De K3-zangeres blijft de week van 21 december veilig thuis. "Ik denk niet dat ik ga winkelen. Ik ga met mijn zoon in de zetel zitten." Om rustig af te wachten of ze gelijk krijgt. Uitgelachen worden door haar vriendinnen neemt ze op de koop toe.