Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mark van Eeuwen: ik heb geen problemen

AMSTERDAM - Mark van Eeuwen kwam zaterdag met de schrik vrij. Via de dance-off van Strictly Come Dancing mocht hij terna...

Mark van Eeuwen: ik heb geen problemen

AMSTERDAM - Mark van Eeuwen kwam zaterdag met de schrik vrij. Via de dance-off van Strictly Come Dancing mocht hij ternauwernood door naar volgende week. Latin bleek niet helemaal zijn specialiteit. "Ballroomdansen ligt mij stukken beter.

Dat gevoel met die heupen moet ik nog wat meer ontwikkelen", vertelt hij in De Telegraaf.

"Voor de komende liveshow moet ik echt alle registers opentrekken. Vandaar ook dat Jessica mij een flink pak huiswerk heeft meegegeven. Ik weet precies welke pasjes ik voor de spiegel moet oefenen."

Van Eeuwen kreeg ook een behoorlijke sneer van jurylid Euvgenia Parakhina. 'Ga jij eerst maar eens je privéproblemen oplossen, dan zien we je volgende week wel weer', zei ze. "Ik heb geen problemen", verzekert hij. "Het gaat juist heel goed met mij. Natuurlijk vind ik het soms jammer dat ik met Goede Tijden ben gestopt en nooit meer de rol van Jack zal spelen. Maar tegelijkertijd is het ook een hele goede beslissing geweest. Ik ben nu voor allerlei leuke film- en televisiedingen in race."

De acteur is naar eigen zeggen ook nog steeds in de race voor de liefde van zijn leven. "Ik wacht nog op de ware. Ik geloof er heilig in dat ik haar op een dag gewoon tegen het lijf loop. Dat dat nog niet is gebeurd, is niet erg. Ik heb geen haast."