Moeder Cheryl Cole kritisch over nieuw liefje

LONDEN - Cheryl Cole mag dan gek zijn op haar nieuwe verovering, Cheryls moeder heeft zo haar twijfels. Ze is er volgens...
Moeder Cheryl Cole kritisch over nieuw liefje

LONDEN - Cheryl Cole mag dan gek zijn op haar nieuwe verovering, Cheryls moeder heeft zo haar twijfels. Ze is er volgens Now Magazine niet van overtuigd dat Tre Holloway de ware is voor haar oogappel. De Amerikaanse danser zoekt op dit moment een appartement in Londen.

Binnenkort brengt Tre ook een bezoekje aan Newcastle om kennis te maken met de ouders van zijn liefje. Op Cheryls eerste vrije dag neemt ze hem mee naar huis om iedereen te ontmoeten.

Maar de 53-jarige Joan Callaghan zit daar niet bepaald op te wachten. "Cheryl heeft haar moeder verteld hoe geweldig Tre is. Maar in plaats van blij te zijn voor haar dochter, heeft Joan haar twijfels", aldus een bron. Cheryl heeft haar moeder heel hoog zitten, maar is woedend over de negatieve reactie van mams.

Joans mening over Tre werd overigens gevormd toen Cheryl een familiebijeenkomst miste omdat ze bij haar vriend wilde zijn. Cheryl hoopt maar dat Tre alsnog een kans krijgt van haar moeder, totdat ze een góede reden heeft om een hekel aan hem te hebben.

Sinds eind 2010 danst Tre bij Cheryl en sinds april van dit jaar zijn ze samen. De 29-jarige Cole is drie jaar ouder dan haar nieuwe vlam.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c60ddc0ad2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });