Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ruud Feltkamp heeft geheugenproblemen

HILVERSUM - Meedoen aan Expeditie Robinson is niet alleen geestelijk zwaar. Ook voor je lichaam is het heftig, weet Ruud...

Ruud Feltkamp heeft geheugenproblemen

HILVERSUM - Meedoen aan Expeditie Robinson is niet alleen geestelijk zwaar. Ook voor je lichaam is het heftig, weet Ruud Feltkamp. Aan RTL Boulevard vertelt de acteur dat hij er geheugenproblemen aan heeft overgehouden.

"Ik heb last van mijn geheugen en mijn concentratie", vertelt Ruud. "Er zijn meerdere oorzaken. Eentje daarvan is dat, omdat je in een nieuwe omgeving komt met nieuwe mensen, je bent continu bezig met: waar ga ik slapen en waar moet ik allemaal aan denken? En dat overbelast je werkgeheugen."

Vervolgens is hij op vakantie gegaan. "En dan kom je zo erg tot rust dat je hersenen ook lui worden en veel minder actief zijn dus." Met behulp van visoliepillen, braintrainingsspelletjes en rust hoopt de acteur er snel weer bovenop te zijn. Ruud is in ieder geval blij dat hij nog niet meteen op de set van GTST hoeft te verschijnen.

Fajah Lourens meldde dinsdag al dat ze direct na de opnames van Expeditie Robinson kampte met eetproblemen. RTL 5 zendt het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson vanaf donderdag 30 augustus uit.