Steph over…. Dé geur waar iedereen complimenten over krijgt

Stephanie Brandes is chef health, beauty en lifestyle bij Grazia. Elke week onthult ze haar beautygeheimen en make-up mu...

Stephanie Brandes is chef health, beauty en lifestyle bij Grazia. Elke week onthult ze haar beautygeheimen en make-up musthaves vanuit Grazia HQ.

Niets is lekkerder dan lekker ruiken. Laatst zat ik elf uur lang in een vliegtuig en van elf uur lang vliegen wordt niemand frisser. Dus pakte ik m’n Philosophy Amazing Grace rollerball (10ml, mag in de handbagage, boomshakalaka), smeerde het nog net niet onder m’n neus en snoof ik vol genoegzaamheid de hele vlucht aan m’n eigen. Daar knapt een mens van op, probeer het maar. Nog leuker is het als iemand anders zegt dat je fijn ruikt, bij voorkeur als de hele redactie er zo over denkt.

Er is namelijk één geur waar iedereen gegarandeerd complimenten over krijgt, omdat-ie blijkbaar alle soorten mens aanspreekt. Wist ik ook niet van te voren, maar dat heeft de praktijk uitgewezen. Ik had deze geur namelijk op kantoor gezet, voor als ik afspraken heb, besloot ik. Dat ik de hele redactie vervolgens aan me had hangen na het sprayen, had ik niet voorzien (er zat er eentje ín m’n haar, ik zweer het je).

Met het gevolg dat iedereen nu hetzelfde ruikt, maar dat komt zo’n muf kantoor alleen maar ten goede, vind ik. De geur in kwestie is Kiehl’s Vetiver & Black Tea, ruikt naar net gewassen bedlinnen meets zwoel geurkaarsje, blijft niet heel lang zitten, maar dat geeft in dit geval niks. Een uurtje of drie knallen in zwarte thee en je geeft iedereen het nakijken, ook wat waard. Schade? €25 voor 30ml. Sprayen, complimenten innen, het leven heeft weer zin, beloofd.

En voor wie een ellenlange vlucht in het vooruitzicht heeft, hieronder mijn flight essentials. Ga je lekker als een glitterwolkje door de douane.

Lees ook: Steph over…Het mysterie van het nagellakdopje

 

Vergeet je Stephanie niet op Instagram te volgen @Stephaniegrazia?

Laatste nieuws