Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geordie Shore's Vicky krijgt eigen tv-show

Vicky Pattison, bekend uit de MTV-serie Geordie Shore, staat de laatste tijd regelmatig in de spotlights. De realityster...

Geordie Shore's Vicky krijgt eigen tv-show

Vicky Pattison, bekend uit de MTV-serie Geordie Shore, staat de laatste tijd regelmatig in de spotlights. De realityster maakte vorig jaar bekend dat zij ging stoppen met de serie, maar keerde kort daarna weer terug. Ook wist ze heel wat aandacht te trekken met haar transformatie. Dat bleek niet genoeg te zijn, want ze doet er een schepje bovenop.

Tv-show

Vicky krijgt namelijk haar eigen tv-show, waarin ze door Engeland reist om mensen te helpen met het oplossen van relatieproblemen. “Ik ben zo blij dat ik dit nieuws eindelijk kan delen! Ik vond het heel erg om Geordie Shore te verlaten. Maar om nu terug te keren met mijn eigen show, dat is zo spannend en een geweldige kans”, aldus de realityster.

Een zelfingenomen koe

Dat Vicky mensen zal helpen met het oplossen van hun relatieproblemen is vrij toepasselijk. In de serie Geordie Shore was haar liefdesleven het gesprek van de dag. Daarnaast staat de brunette bekend om haar eerlijkheid en is zij zich daar heel bewust van: “Ik ben een zelfingenomen koe die altijd denkt dat ze alles beter weet. Dit programma past dus helemaal in mijn straatje! Mensen in Engeland, pas maar op! Ik ben op zoek naar jou en ik flap er alles uit! Het wordt ge-wel-dig", aldus Vicky over haar nieuwe show.

Lees ook: Geordie Shores Vicky showt killerbody