Mind blowing tips voor prachtige wimpers

Elke beautytip is welkom. Het is namelijk altijd fijn om te weten hoe je er het mooist uit kan zien op de meest makkelij...

Elke beautytip is welkom. Het is namelijk altijd fijn om te weten hoe je er het mooist uit kan zien op de meest makkelijke manier. En met deze niet voor de hand liggende tips krijg je de mooiste, volste en meest prachtige wimpers binnen no time.

1. Buig het borsteltje van je mascara
Dit kun je heel makkelijk doen door het borsteltje tegen de rand van je mascara aan te duwen, doe dit niet te hard, want straks breekt het borsteltje af. Met je gebogen borsteltje is het veel makkelijker om in de hoekjes van je wimpers mascara aan te brengen.

2. Veeg je borsteltje af
Voordat je mascara opdoet is het belangrijk om oude restjes uit je borsteltje te verwijderen. Dit doe je heel makkelijk door je borsteltje schoon te vegen met een tissue. Zo voorkom je klontjes in je wimpers.

3. Beweeg het borsteltje van links naar rechts
Wanneer je mascara aanbrengt is het belangrijk om niet alleen je borsteltje van boven naar beneden te bewegen, maar ook van links naar rechts.

4. Gewone mascara + waterproof
Breng eerst een laagje gewone mascara aan en hierover een laag waterproof mascara, zo blijft het de hele dag zitten.

5. Beide kanten
Vaak brengen mensen alleen aan een kant van hun wimpers mascara aan, maar vooral als je lichte wimpers hebt is het heel belangrijk dat je aan beide kanten mascara aanbrengt. Hierdoor wordt de kleur mooi egaal.

6. Bakje warm water
Wanneer je mascara gloednieuw is, is deze tip niet nodig. Maar wanneer je mascara wat dikker wordt is het belangrijk dat je hem voor gebruik even in een bakje warm water legt. Hierdoor wordt de mascara dunner en kan je hem makkelijker aanbrengen. Ook hoef je minder vaak een nieuwe mascara te kopen.

7. Verticaal en horizontaal
Houd je borsteltje verticaal als je een natuurlijke look wil. Wanneer je graag volle wimpers wil, moet je het borsteltje horizontaal houden.

8. Tandenborstel 
Het klinkt wat gek, maar wanneer je echt niet van die klontjes in je wimpers af komt, is de oplossing een tandenborstel. Wrijf een schone tandenborstel over je wimpers en voilà weg zijn de klontjes.

Met deze acht tips heb jij elke dag de mooiste wimpers!

Lees ook: Zo krijg je prachtige wenkbrauwen 

Beeld: Sanoma

Laatste nieuws