Je raadt nooit van welke celeb Geordie Shore’s Vicky de trainer wordt

Geordie Shore-ster Vicky Pattinson is in korte tijd zo'n twintig kilo afgevallen. Hoe? Gezond eten en veel te sporten....

Geordie Shore-ster Vicky Pattinson is in korte tijd zo’n twintig kilo afgevallen. Hoe? Gezond eten en veel te sporten. Iemand die dit ook dolgraag wil, is Kim Kardashian. Manlief Kanye West vond dat haar huidige trainer zijn werk niet goed deed (“Als Kim tussen haar tenen wil afvallen, dan regel je dat maar!”) en ontsloeg haar. Naar verluidt wordt ze nu vervangen door niemand minder dan Vicky.

Trainer

Vicky liet aan Mirror weten dat ze een nieuwe ‘klus’ in Amerika heeft aangenomen en daar erg naar uitkijkt. “Ik heb Kim en Kanye vorige maand ontmoet toen ze in Londen waren. We hebben wat over fitness gepraat en ik vertelde over mijn dvd en aankomende lijn van voedingsmiddelen. Kim was erg enthousiast. Ze vroeg of ik naar Los Angeles wilde komen om haar te trainen. Ik ben een grote fan van haar tv-show en dit is een kans die ik niet mag laten glippen”, vertelt Vicky.

Natuurlijk werd er ook naar de billen van Kim gevraagd. “Ik weet nog niet wat ik aanmoet met die kont van haar. Ze heeft in elk geval geen squats meer nodig.”

Lees ook: Geordie Shore’s Vicky krijgt eigen tv-show

Beeld: Getty

Laatste nieuws