Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

1. Simon Cowell begint DJ competitieKoning van de talentenjachten meneer Simon Cowell gaat zijn horizon verbreden. Na American Idol, Pop Idol, X-Factor en Britain's Got Talent gaat hij nu, in samenwerking met Yahoo, een talentenjacht voor DJ's beginnen. In The Ultimate DJ kan gestreden worden in een wereldwijde live competitie om de titel: Beste DJ ter Wereld.

2. Pitch Perfect 2 maakt een ontroerende versie van 'The Cup Song' Gelijk aan de film werd het een wereldwijde hit: Anna Kendrick's 'cup song'. Hét liedje van de film waarbij de melodie werd gemaakt met slechts een plastic bekertje. In de opvolger van de eerste film komen de dames van Pitch Perfect nu met een nieuwe versie van het liedje, bijna ontroerend. Luister mee!

3. Jessie J ontvolgt fans op twitterWaarom is nog niet bekend, maar Jessie J heeft een grote schoonmaak gehouden onder de mensen die ze volgt op Twitter. Waaronder veel fans, die nu hun onvrede uitspreken en van zich laten horen. Jessie J reageert: "Ik vind het bizar dat sommige mensen zich persoonlijk aangevallen voelen als je hen ontvolgt op Twitter. Het is maar Twitter."