Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk zetten grote stap in relatie

De twee nemen afscheid van hun huis in Nederland.

Kaj Gorgels Jessie Jazz Vuijk

Onlangs maakte Kaj Gorgels in zijn podcast samen met Monica Geuze al bekend dat hij en lover Jessie Jazz Vuijk een huis op Ibiza hebben gekocht. Inmiddels is het dan ein-de-lijk zover: de twee gaan verhuizen naar het zonovergoten Spaanse eiland.

'It's time'

Via Instagram brachten Jessie en Kaj hun volgers gister op de hoogte van the big move. De twee vertrokken naar het vliegveld om vervolgens in hun eigen woning op Ibiza te trekken. "It's time, we gaan naar Ibiza", deelde Jessie vrolijk op Instagram.

Dit bericht vervolgde de beauty met een foto van Kaj en de tekst: "Liefste schatje, tijd voor een nieuw avontuur. Jij en ik." Lief!

Een droom die uitkomt

Al eerder vertelde Kaj in gesprek met RTL Boulevard over de grote stap die hij samen met Jessie zet. "Het was voor mij en Jes altijd al een droom om in het buitenland te wonen en Spanje stond altijd al hoog op de lijst. We vonden een aantal maanden geleden een huis dat beschikbaar was, toen is het allemaal heel snel gegaan. Want waarom moet je altijd wachten en schuif je zoiets naar voren?", vertelde Kaj.

De twee emigreren naar Ibiza, maar verdwijnen nog niet helemaal uit Nederland. Zo vertelt Kaj dat hij hier altijd zijn huis zal blijven houden. "We gaan het komende jaar zien hoe het is om daar te wonen. Ik heb ook nog gewoon een huis en vrienden in Nederland, dus we gaan het zien."

Misschien ook voor jou:
Is dit de reden waarom Kaj Gorgels Temptation Island niet presenteert?
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress, Instagram