Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van 16 & 17 mei.

1. Fashion Festival Fierce

Op 16 mei organiseert fashion webshop ModeMusthaves.com het eerste échte Fashion Festival van Nederland genaamd; Fierce. Laat je onderdompelen in een wereld van de nieuwste fashion trends, beauty, lifestyle en muziek. Nooit eerder heeft een webshop een festival georganiseerd, terwijl het een logische stap is om de online wereld een offline plek te geven. Daarnaast viert de webshop dat weekend ook nog haar 4e verjaardag, dubbel feest! Bestel je kaartjes HIER!

Waar: Sportpark Riekerhaven in IT- city Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 16 mei 12:00 uur – 23:00 uur

2. Food Truck Festival TREK

Food Truck Festival TREK tovert parken om tot een groot & gezellig openlucht restaurant met tientallen mobiele keukentjes waarbij eten, drinken, live muziek en kleinkunst worden gecombineerd. En de naam zegt het al. Dit festival trekt het hele land door en dit weekend zullen de food trucks te vinden zijn in Rotterdam. Zie alle steden en data HIER!

3. Number Nine

Tien jaar geleden opende Number Nine de deuren van hun eerste winkel in Haarlem. Inmiddels is het concept uitgebreid en zijn er nu zes fashion stores in vier steden. Na de Herenstraat en Magna Plaza is de derde Amsterdamse locatie een feit. Zaterdag opent de nieuwste winkel op de Elandsgracht. In de winkel hangen collecties van o.a. Mödstrom, Mads Nørgaard, Selected Femme, Minimum, L:A Bruket, Brixtol, RVLT, Native Youth, Komono, Kings of Indigo, Lee and more. Dat is een bezoekje waard.

4. Museum Market Amsterdam

Aanstaande zondag is het zo ver: DaWanda organiseert op de Museum Market in Amsterdam een speciale DaWanda Corner. Op 17 mei komt de online marktplaats DaWanda tot leven in een offline evenement. Tussen 12.00-18.00u kunnen bezoekers op het Museumplein langskomen om kennis te maken met DaWanda en te genieten van het moois dat DaWanda verkopers te bieden hebben.

Waar: Museumplein Amsterdam
Wanneer: zondag 17 mei 12:00 t/m 18:00

Laatste nieuws