Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geordie Shore's Vicky onthult haar dieetgeheimen

Het blijft een ding: hoe verschrikkelijk veel de Geordie Shore meiden de afgelopen tijd zijn afgevallen. Vooral Vicky Pa...

Geordie Shore's Vicky onthult haar dieetgeheimen

Het blijft een ding: hoe verschrikkelijk veel de Geordie Shore meiden de afgelopen tijd zijn afgevallen. Vooral Vicky Pattison heeft een killer body, maar hoe heeft zij dit voor elkaar gekregen? Vicky onthult nu al haar dieetgeheimen.

Na een heftige break-up en zichzelf ook nog eens op televisie te hebben gezien, wist Vicky dat het tijd was voor verandering. Ze ging niet alleen veel sporten, maar lette ook op haar voeding en veranderde haar hele lifestyle.

Dieetgeheimen

Wat Vicky allemaal deed? Ze verruilde de hamburgers en vette snacks voor gegrilde kip, soep en groenten. Ook is ze zes á zeven dagen per week in de sportschool te vinden en doet ze aan cardio en krachttrainingen. Verder zei Vicky gedag tegen haar party girl lifestyle en drinkt ze dus ook minder alcohol. Ze heeft daar wel erg veel moeite mee, zegt ze zelf: "Ik zal nooit iemand zijn die s'ochtends uit bed springt en denkt 'ik wil ontbijten met eieren en avocado en ik ga 10 kilometer rennen. Ik rol uit bed en mijn lichaam schreeuwt om cake en televisie. Elke dag is dus een strijd tussen wat mijn lichaam wil (snoep, chips en broodjes) en wat mijn hersenen zeggen dat ik moet doen." Wat Vicky nu eet op een dag:

Ontbijt – Pap, blauwe bessen en magere melkLunch – wrap met kip en sla/Griekse salade/kippensoep/avocado saladeSnacks – Wortels met hummus/skinny gezoute popcorn/notenAvondeten – Gegrilde vis met groenten/gestoomde zoete aardappel/pompoen/tonijn/kikkererwten

Lees ook: Geordie Shore’s Vicky alwéér onder vuur na foto

Beeld: Getty