Rodney Sneijder: ‘Xess is een voorbeeldige baby’

Rodney Sneijder, het broertje van Wesley Sneijder, is net terug uit Istanbul waar hij zijn kersverse neefje Xess Xava he...

Rodney Sneijder, het broertje van Wesley Sneijder, is net terug uit Istanbul waar hij zijn kersverse neefje Xess Xava heeft mogen bewonderen. Het loopt allemaal op rolletjes in huize Sneijder, zo vertelt hij aan Shownieuws. 

Voorbeeldig

Xess is een voorbeeldige baby, volgens oom Rodney. “Het is een rustig kindje en hij is kerngezond”, jubelt hij. Ook spreekt hij vol lof over Yolanthe. “Ze doet het uitstekend, absoluut.” Hij is na de geboorte afgereisd naar de woonplaats van Wesley en Yolanthe om Xess Xava te ontmoeten.

Rodney is net terug uit Turkije, waar hij tijd heeft doorgebracht met zijn nieuwe neefje. Volgens de trotse oom is Xess Xava een voorbeeldige baby. “Het gaat heel goed. Hij is een rustig kindje.”
Wesley en Yolanthe wonen nog altijd in Istanbul, waar Xess Xava ook geboren is, maar blijven desalniettemin behoorlijk close met hun eigen familie.

Pittige bevalling

Op 15 oktober is de zoon van Wesley en Yolanthe ter wereld gekomen in Istanbul, maar het kindje kwam niet zonder slag of stoot ter wereld. Silvia, de moeder van Wesley vertelde eerder aan Shownieuws: “Het was best wel zwaar! Ze heeft echt flinke weeën gehad. Uiteindelijk wel een keizersnede, maar ze heeft echt twee dagen volle weeën gehad.” Hier kunnen we wel uit opmaken dat het een pittige bevalling was.

Lees ook: Zó kwamen Yolanthe en Wesley aan babynaam Xess

Bron: Shownieuws, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws