Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Geen nanny goed genoeg voor Yolanthe'

Iets langer dan een maand geleden verwelkomden Yolanthe en Wesley hun eerste kind samen, zoontje Xess Xava. Het koppel i...

'Geen nanny goed genoeg voor Yolanthe'

Iets langer dan een maand geleden verwelkomden Yolanthe en Wesley hun eerste kind samen, zoontje Xess Xava. Het koppel is niet van hun blauwe wolk af te slaan en willen, begrijpelijk, het allerbeste voor hun kleine spruit. Dat geldt ook voor de zorg van Xess, want om de zorg uit handen te geven, is en blijft een moeilijke taak.

The nanny

Turkse media melden dan ook dat Yolanthe zó kritisch is over de verzorging van hun zoon, dat er naar verluidt, in slechts één maand tijd, drie nanny’s bij haar zijn weggelopen. De kersverse ouders zouden dan ook naarstig opzoek zijn naar twee nieuwe nanny's waarvan er een uit Nederland moet komen, weten de Turkse media. Aan weekblad Weekend laat het management van Yolanthe echter weten dat ze zich daar niet bij kan voorstellen. Yolanthe zou namelijk graag het liefst alles zelf doen. Eerder sprak Rodney Sneijder ook vol lof over Yo: 'Ze doet het uitstekend, absoluut', vertelde hij.

Lees ook: Zó kwamen Yolanthe en Wesley aan babynaam Xess

Bron: Show, Beeld: Instagram