Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit cast-lid verlaat Geordie Shore

De eerste afleveringen van alweer het elfde seizoen van Geordie Shore: The Greek Odyssey zijn op televisie geweest en we...

Dit cast-lid verlaat Geordie Shore

De eerste afleveringen van alweer het elfde seizoen van Geordie Shore: The Greek Odyssey zijn op televisie geweest en we kunnen een aantal dingen concluderen: Charlotte plast nog steeds overal, Holly is dé drama queen en Kyle de grote boef. Toch zullen we het in de toekomst zonder één van deze drie moeten doen: Kyle verlaat namelijk Geordie Shore. 

The Family

Terwijl wij genieten van hun hysterische taferelen in Griekenland, is de voltallige cast alweer druk bezig met de opnames van het twaalfde seizoen. Charlotte, Holly en Marnie plaatsten alledrie foto's de aftrap, maar toch is die van Marnie het meest opvallend. Zij plaatste een foto met als bijschrift: "The Family". Maar wie goed kijkt, ziet dat Kyle ontbreekt op deze foto. Wél staat er de nieuwste vrouwelijke aanwinst op, over wie we gister al schreven.

Sisters before misters

Kyle ontbreekt dus en houdt zich ook op Instagram goed stil. Zou dit te maken hebben met de breuk met Holly? Wie de serie goed volgt, weet immers dat Holly het langst deel uit maakt van de Geordie-familie en dat ook de jongens het voor haar opnemen. Wij zijn benieuwd!

The family !

A photo posted by Marnie (@marniegshore) on

Series 12 DONE

A photo posted by gazgshore (@gazgshore) on

Lees ook: Dit is het nieuwste Geordie-lid

Bron: Instagram, beeld: Instagram