Geordie Shore’s Gaz haalt uit naar Vicky

Voor wie de serie Geordie Shore heeft gekeken, weet dat het niet altijd even goed ging tussen Gary Beadle en Vicky Patti...

Voor wie de serie Geordie Shore heeft gekeken, weet dat het niet altijd even goed ging tussen Gary Beadle en Vicky Pattison. Maar zelfs nu Vicky de reality-serie heeft verlaten botert het nog steeds niet tussen de twee. Dat blijkt namelijk maar weer uit uitspraken van Gaz..

I’m A Celebrity Get Me Out Here Now

Momenteel doet Pattison mee aan het Briste programma I’m A Celebrity Get Me Out Here Now , waarbij bekende Britten worden gedropt in de jungle en hier opdrachten moeten doen. Maar Gaz vindt de verschijning van Vicky in het programma verschrikkelijk. “Zo is ze helemaal niet. Ze doet zich maar heel braaf voor. Ik ken haar al lang en ik ken niemand die meer ruzie maakt dan zij. Nu doet ze zich maar braaf voor zodat iedereen haar mag.”

“Vicky kan er voor zorgen dat iedereen haar mag. Ze heeft een bipolaire stoornis, ze kan flippen om niks.” We zijn benieuwd hoe de ex-Geordie Shore ster gaat reageren op deze uitspraken van Gary.

Zie ook: Dit cast-lid verlaat Geordie Shore

Bron: The Mirror, Beeld: Instagram

Laatste nieuws