‘Sabia verhuist naar Nederland’

Eerder op de dag liet de vader van Sabia nog van zich horen, maar nu horen we ook iets van haar ex Khalid Boulahrouz. Sa...

Eerder op de dag liet de vader van Sabia nog van zich horen, maar nu horen we ook iets van haar ex Khalid Boulahrouz. Sabia zou druk bezig zijn haar spullen in te pakken om te verhuizen, schrijft Telegraaf.

Op naar Amsterdam

Khalid haalt naar verluidt zijn ex-vrouw en kinderen terug naar Nederland. Khalid laat weten dat hij te lang niets heeft gedaan en het nu tijd is om in te grijpen. Dit doet hij niet alleen voor Sabia, maar vooral voor zijn kinderen. Sabia en Khalid hebben samen dochtertje Amaya van vijf en een vier-jarig zoontje Daamin. De voetballer wil zich meer gaan bemoeien met de opvoeding van zijn kinderen. Dat is dan ook de reden dat hij een appartement voor Sabia en de kinderen in Amsterdam heeft gekocht en deze op dit moment aan het inrichten is.

Volgens de Telegraaf zou het zelfs al kunnen dat Sabia hier voor de feestdagen terecht kan. Ook zij zou het geen probleem vinden om Duitsland te verlaten. Sabia hoopt dat ze in Amsterdam minder lastig gevallen wordt dan in Hamburg, laat een insider weten.

Lees ook: Is Sabia op bezoek bij Rafael?

Beeld: Getty Bron: Telegraaf

Laatste nieuws