De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Caitlyn Jenner wil geen vrouwen meer daten 

Caitlyn Jenner wil in de toekomst geen vrouwen meer daten. “Dat heb ik al gedaan”, zei de realityster volgens Celebuzz in een voorproefje van het nieuwe seizoen van de serie I Am Cait, dat op 6 maart in première gaat. Verder is volgens E! News te zien hoe Caitlyn in tranen haar nieuwe rijbewijs ontvangt. “Soms voelt het alsof ik de oude Bruce de deur heb gewezen. Misschien verdiende hij het niet om te vertrekken.” Ook haar familieleden, waaronder Kris Jenner, Kendall Jenner en Kim Kardashian komen voorbij.

In het tweede seizoen van I Am Cait reist Caitlyn door de Verenigde Staten om andere transseksuelen te ontmoeten en hun verhalen te horen.

Kylie Jenner geeft North een gek portret van zichzelf

Kylie Jenner mag dan op alle fronten erg succesvol zijn, aan haar giving skills moet ze duidelijk nog werken! Ze gaf haar 2-jarige nichtje North namelijk een portret van zichzelf. Dit keer echter geen gewoon portret, maar een afbeelding van haar ogen. De ogen zijn op de foto nogal ‘eng’. Het portret hangt in de slaapkamer van de kleine North. Ook Kylie vraagt zich af of de foto niet een beetje eng is voor de peuter… Oordeel zelf maar.

Kim Kardashian voor het eerst in badpak na geboorte Saint

Hot Mama! Kim verscheen in een zwart badpak met een diep uitgesneden decolleté. De foto is gemaakt voor The Editorialist Spring 2016 issue, en is gemaakt door Gilles Bensimon.

MY EDITORIALIST SHOOT x ON MY APP Gilles Bensimon

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Bron: BuzzE, Beeld: Getty, Snapchat, Instagram

 

Laatste nieuws

Zie ook