Ophef over ’te dunne’ Angelina Jolie

Afgelopen weekend betrad Angelina Jolie de rode loper van Kung Fu Panda 3. Toen de foto's online kwamen, verschenen er e...

Lees ook

Afgelopen weekend betrad Angelina Jolie de rode loper van Kung Fu Panda 3. Toen de foto’s online kwamen, verschenen er een hoop geschrokken reacties. De actrice zou volgens velen namelijk veel te dun zijn geworden.

Angelina Jolie is samen met haar kinderen Pax (12), Zahara (10), Shiloh (9) en Knox (7) als stemactrice te horen in de nieuwe Kung Fu Panda film. Op de rode loper voor de film was Angelina te zien in een little black dress. Haar benen leken dunner dan ooit, reageren fans. Ook haar armen waren volgens hen erg dun en haar gezicht een beetje ingevallen.

Gezondheidsproblemen?

Het is al een hele tijd bekend dat het met de gezondheid van Angelina niet altijd even goed gaat. Zo heeft de actrice vorig jaar na het preventief verwijderen van haar borsten óók haar eierstokken en eileiders preventief laten verwijderen. Volgens artsen had ze namelijk 87% kans op het krijgen van kanker. Zou haar dunnere lichaam een gevolg zijn van gezondheidsproblemen of ligt het toch ergens anders aan?

Brad maakt zich zorgen

Brad maakt zich enorm veel zorgen om zijn vrouw en probeert ervoor te zorgen dat ze goed eet, schrijft AD. Angelina wil echter niet luisteren naar Brad, laat een geheime bron weten. Ook zoon Pax zou zich ernstig zorgen maken en zelfs cupcakes hebben gebakken zodat ze iets zou eten. Die wilde ze naar verluidt niet eens aanraken. Uiteindelijk zou Brad gezegd hebben dat als ze geen hulp zoekt voor haar eetprobleem, hij vertrekt en de kinderen meeneemt. Hij zou namelijk niet willen toekijken hoe ze zichzelf zou uithongeren, weet AD.

Lees ook: Ophef over ‘te dunne’ Heidi Klum

Bron: AD.nl, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook