NSFW: Teen mom Kailyn Lowry laat lichaam verbouwen

De Teen Mom (2)-sterren zijn niet vies van wat plastisch chirurgische ingrepen. Dat Farrah haar arts op speed dial heeft...

Lees ook

De Teen Mom (2)-sterren zijn niet vies van wat plastisch chirurgische ingrepen. Dat Farrah haar arts op speed dial heeft staan, wisten we al. Ook Jenelle, Maci en Mackenzie blijven niet achter, maar nu is Kailyn Lowry, tot ongenoegen van vele fans, aan de beurt.

Ze heeft zich flink onder handen laten nemen door de plastisch chirurg. En niet zomáár een. Nee, de 23-jarige realityster ging op bezoek bij Dr. Michael Salzhauer, beter bekend als Dr. Miami. Wie de controversiële Dr. Miami ook maar een beetje kent, weet dat-ie al zijn operaties deelt op Snapchat(!). Ja, écht. Dus ook die van Kailyn.

Waslijst

De 23-jarige had een waslijst aan ingrepen die ze liet uitvoeren voor haar mommy make-over: ze ging voor een buikwandcorrectie, liposuctie in haar nek en een Brazilian Butt Lift waarbij vet uit je rug en armen wordt gezogen en vervolgens wordt geïnjecteerd in je billen. De foto’s liegen er niet om, het ziet er behoorlijk pijnlijk uit. Bekijk HIER de foto’s. Let op! Ze zijn behoorlijk NSFW, kijken op eigen risico.
Lees ook: Teen Moms Kailyn doet schokkende onthulling

Bron: DailyMail, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook