‘Gezinsuitbreiding voor de Beckhams’

Lange tijd gingen de geruchten dat het huwelijk van Victoria en David Beckham zich in zwaar weer zou bevinden. Toch laat...

Lees ook

Lange tijd gingen de geruchten dat het huwelijk van Victoria en David Beckham zich in zwaar weer zou bevinden. Toch laat een nieuwe bron Mirror weten dat dat helemaal niet waar is en de twee zelfs héél groot nieuws zouden hebben!

Gezinsuitbreiding

Door hun drukke agenda’s zou het Britse it-koppel elkaar weinig zien en dat zou zo zijn problemen op hebben geleverd. Maar daar lijkt nu niks meer van waar te zijn. David zou gister naar New York zijn gevlogen voor een romantische avond met zijn vrouw. Enne, in Victoria’s ogen moet dat natuurlijk wel met mode te maken hebben. De bron laat dan ook weten dat het om New York Fashion Week gaat. “New York Fashion Week is een enorme gebeurtenis voor Victoria, David zou het absoluut niet missen.”

De twee zouden hartstikke verliefd zijn en binnenkort misschien zelfs groot nieuws hebben. Het zou volgens de bron namelijk niet gek zijn als er een vijfde kindje komt!

Lees ook: Zo zie je maar, zelfs Victoria Beckham is niet perfect

Bron: Mirror, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook