Lief! Yolanthe en Xess dragen matching sneakers

Het Instagramaccount van Yolanthe Sneijder-Cabau staat vol met lieve kiekjes van zoontje Xess Xava. Gisteravond verraste...

Lees ook

Het Instagramaccount van Yolanthe Sneijder-Cabau staat vol met lieve kiekjes van zoontje Xess Xava. Gisteravond verraste de trotse moeder haar volgers weer met een zoet kiekje.

Zo moeder, zo zoon

Met Yolanthe als moeder kan het ook eigenlijk niet anders dan dat Xess een fashionable mannetje is. Ja, nu al! Samen poseren moeder en zoon in dezelfde Adidas sneakers. “We zullen dit pad samen bewandelen, door de storm. Wat voor weer dan ook, koud of warm. Je zult nooit alleen lopen… Mama houdt van je”, schrijft Yolanthe bij de foto.

Modellencarrière

Xess heeft niet alleen stijl, er staat hem ook een modellencarrière te wachten. Grote merken staan nu al te trappelen om Xess Xava op een dag aan hun merk te koppelen. Zo liet castingdirector Marlouke Theeuwen weten dat het jongetje is geboren voor een carrière als succesvol model. “Hij heeft heel veel symmetrie in zijn gezicht, alles klopt. Dat zie je ook vaak bij modellen terug”, vertelt ze. “Zijn ogen zijn groot en staan een beetje uit elkaar, wat hem heel mooi maakt. Hij heeft een heel klein neusje en prachtig getekend mondje. Ook zijn diamantvormige gezicht is erg bijzonder. Echt een beauty! Je blijft er naar kijken.”

Lees ook: Baby Xess Xava gaat een bijzondere reis maken

Bron: Weekend-online.nl, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook