Zien: De nieuwe neus van Geordie Shore’s Chloe Ferry

De make-over van Geordie Shore’s Chloe Ferry gaat gestaag door. De 21-jarige onthulde onlangs dat ze weer onder het...

De make-over van Geordie Shore’s Chloe Ferry gaat gestaag door. De 21-jarige onthulde onlangs dat ze weer onder het mes ging, maar ze repte met geen woord over wát ze onder handen liet nemen. Opvallend was dat de Geordie na haar ingreep verdacht weinig selfies op Instagram plaatste en als ze er dan één postte, hield ze haar neus verborgen. Nu laat ze dan eindelijk het eindresultaat zien in het Britse magazine HEAT.

Storend

Het wordt niet onder stoelen of banken gestoken dat de dames uit Geordie Shore niet vies zijn van een goede make-over. Newbie Chloe doet maar al te graag mee, maar het lijkt erop dat zij de dames uit de originele cast overtreft. In het interview met het blad legt ze uit wat ze gedaan heeft: “Ik wilde een beetje wipneusje en ik heb de punt wat smaller laten maken”, aldus Chloe. “Ik heb nooit van mijn neus gehouden. Hij is niet per se groot, maar ik vond hem storend. Vooral als ik mezelf terugzag op foto’s.”

Verslaafd

“Ik heb mijn lippen al vier keer laten doen. Ik ga ze binnenkort weer laten doen, vertelde ze eerder aan Daily Mail. Ik heb fillers in mijn wang, mijn wenkbrauwen zijn gelift, ik heb botox gehad en mijn wenkbrauwen zijn getatoeëerd.” En nu kan ze dus ook een neuscorrectie aan het lijstje toevoegen. Waar een normale 21-jarige eigenlijk niet hoort te denken aan cosmetische ingrepen, is Chloe nog niet klaar met haar lijstje. Ik wil mijn kin nog laten opvullen, zodat deze wat puntiger is. Ik wil een mooie kaaklijn net als alle supermodellen en ik neem een onzichtbare beugel!”

Benieuwd naar de voor- en nafoto’s? Bekijk ze **HIER**!

Lees ook: Geordie Shore’s Chloe Ferry lijkt steeds meer op Kylie Jenner

Beeld: HEAT, Bron: HEAT

Laatste nieuws