Défano Holwijn blikt terug op heftige Expeditie Robinson-exit

'Ik had er nog wel twee weken last van', aldus het expeditielid.

Met een flinke dosis zelfvertrouwen en een afgetraind lichaam begon Défano Holwijn aan Expeditie Robinson. Helaas moest hij het strijdtoneel afgelopen zondag verlaten, omdat hij vanwege een gekneusde rib niet meer mee kon doen aan de proeven.

R.I.B.

Het is misschien wel het zwaarste seizoen van Expeditie Robinson ooit. Barre weersomstandigheden, beperkte voedselmogelijkheden en loodzware proeven. Bij een van die opdrachten kwam Défano verkeerd op zijn rib terecht, wat resulteerde in een gekneusde rib. “Ik ga kapot, het doet zo'n pijn”, hoorden we het expeditielid zeggen in het programma. Helaas hield de pijn aan en kon Défano niet meer deelnemen aan de proeven, wat hem een ticket terug naar Nederland opleverde.

Op Instagram blikt hij terug op zijn heftige Expeditieexit. “R.I.B.“, begint hij zijn bericht met een knipoog naar zijn gekneusde rib. “Shoutout naar iedereen die me de Expeditie Robinson-winst gunde. Mijn rib dacht er helaas anders over. Balen, maar niks aan te doen. Gezondheid boven alles! Dankbaar voor dit avontuur. Ben er oprecht als een ander mens uitgekomen”, weet de YouTuber te vertellen.

Veel pijn

In gesprek met RTL Boulevard laat Défano weten dat hij het lastig vond dat zijn Expeditie-avontuur zo ten einde kwam. “Het is gewoon heel vervelend als je mentaal nog in het spelletje bent, maar fysiek gaat het echt niet meer”, vertelt hij. Het is dan ook niet niets, zo'n gekneusde rib. “Ik had er nog wel twee weken echt veel last van. Het liggen doet pijn, lachen doet pijn, ademen doet zelfs pijn”, aldus het expeditielid. Gelukkig gaat het inmiddels weer beter met hem.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL (Tom Cornelissen), Instagram

Laatste nieuws