Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016.

Park Am See festival

Het eerste zomerfestival! Park Am See opent de dans traditioneel gezien 21 mei met haar intieme festival op de prachtige Oeverlanden. Verdeeld over twee podia staat een ijzersterk programma vol vaandeldragers van hedendaagse House & Techno zoals Jeremy Underground, Prosumer, Sandrien en Tom Trago.

Waar: De Oeverlanden, Amsterdam
Wanneer: 21 mei 2016 – van 12:00 tot 23:00

Expositie Micky Hoogendijk

Foto’s van Micky Hoogendijk, beelden van Judith Wiersema en schilderijen van Lolo Loren. Drie sterke vrouwen met een passie voor kunst exposeren van 20 tot en met 29 mei 2016 samen in Naarden. ‘LAYER’ laat de kracht van vrouwen en kunst zien. De lagen in de foto’s, beelden en schilderijen leggen hun denkwerk, intuïtie en emotie bloot.

Waar: Boerderij annex atelier te Naarden
Wanneer: 20 t/m 29 mei 2016 – op afspraak. Klik hier voor meer info.

Good Hair Festival

In hoeverre zegt haar iets over wie je bent? Is haar een verlengstuk van onze identiteit? Op wat voor wijze draagt haar bij aan culturele uitwisseling in onze samenleving? Op zondag vindt in het Tropenmuseum het Good Hair Festival plaats, een tweejaarlijks terugkerend evenement geheel in het teken van haar als vorm van zelfexpressie. Van futuristische Aziatische haarstijlen tot natural hair en glamour. Wat zijn eigenlijk de haartrends van dit moment? Verschillende kappers komen aan het woord, er zijn haardemonstraties en de beste tips worden gedeeld.

Waar: Het Tropenmuseum, Amsterdam
Wanneer: 22 mei 2016

Schrijf je in voor work-outdoor by Carlos Lens

Sterren-trainer Carlos Lens, die onder anderen Bridget Maasland en Liza Sips traint, start binnenkort met een outdoor work-out voor iedereen. Acht weken lang krijg je twee keer per week een HIIT training; een full body work-out voor een strakke buik, billen & benen, vetverbranding, curves en meer energie. Daarnaast krijg je toegang tot trainingschema’s op bycarlos.nl en krijg je voedingsadvies. Zo kun je fit & healthy de zomer in!

Waar: Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Rotterdam. Klik hier voor de tijden.
Wanneer: Startdatum 23 mei 2016

Eerste solo expositie Bas Kosters

Museum Arnhem presenteert met I want it to be soft. the journey of Bas Kosters de eerste overzichtstentoonstelling van Nederlands meest eigenzinnige modeontwerper. De tentoonstelling, vormgegeven door maarten spruyt, is een levendige reis doorkosters’ wereld van 13 jaar mode en vormgeving. Als een totaalkunstwerk gaan kleding, installaties, tekeningen, illustraties, textielkunst, soft sculptures en video een dialoog met elkaar aan.

Waar: Museum Arnhem
Wanneer: 14 mei tot 4 september 2016

Laatste nieuws