Wietze de Jager wordt vader

Wietze de Jager, bekend van QMusic's radioshow Mattie en Wietze, wordt vader. Het nieuws maakte hij zelf bekend op de ra...

Lees ook

Wietze de Jager, bekend van QMusic’s radioshow Mattie en Wietze, wordt vader. Het nieuws maakte hij zelf bekend op de radio.

Blij

Dit wordt het eerste kindje voor Wietze en zijn vrouw Lieke, die zelf ook dj bij QMusic is. “We hebben de twaalf weken gehad, het ziet er top en gezond uit!”, vertelt hij. “Ik geloofde het nog niet en ik geloof het nog steeds niet.” Mattie, die bij de bekendmaking zat, grapte of hij wel zeker wist wie de vader was.

Familie-drama Mattie

Mattie Valk domineerde de afgelopen tijd de koppen van het showbizznieuws. De Q-Music dj bleek niet de biologische vader te zijn van zijn pasgeboren tweeling en ook de situatie tussen hem en zijn inmiddels ex-vriendin Kirsten bleef niet onopgemerkt. Mattie nam tijdelijk een break van zijn ochtendshow om alles op een rijtje te zetten, maar is inmiddels weer terug op de radio. Vorige maand verbrak hij eindelijk de stilte over de verschrikkelijke situatie. Meer daarover lees je hier.

Onlangs bleek dat Mattie niet zelf de waarheid over de tweeling naar buiten heeft gebracht. Wie dan wel, lees je hier.

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook