Lauren Conrad onthult groot geheim over relatie met Brody Jenner

The Hills bestaat 10 jaar! Om dit jubileum te vieren is er een speciale reünieshow opgenomen, waarin een paar grote onth...

The Hills bestaat 10 jaar! Om dit jubileum te vieren is er een speciale reünieshow opgenomen, waarin een paar grote onthullingen worden gedaan. In de trailer van de show deed Lauren Conrad al een boekje open over de serie en de veelbesproken de huilscène. Nu is haar relatie met Brody Jenner aan de beurt.

Dé onthulling

Ook nu neemt Lauren geen blad voor de mond over haar The Hills-relatie met Brody Jenner. Guess what: er was helemaal geen relatie met Brody. Tijdens de reünie heeft de blondine toegegeven dat haar relatie met Brody zich vooral voor de camera’s afspeelde.

Ze laat weten dat ze destijds zoveel druk voelde om een vriendje te vinden die het niet erg vond om op televisie te komen, dat ze maar de schijn ophield dat Brody en zij een stel waren. “Maar eigenlijk was er nul chemie tussen ons,” zegt ze dan ook. En wij maar denken dat Lauren en Brody zo’n leuk stel waren… Wat zal er dan wel echt zijn geweest in de The Hills?

Lees ook: Heidi Montag doet bizarre onthulling over borstvergroting

Bron: ANP Beeld: Getty

Laatste nieuws