Sylvie Meis over haar nieuwe liefde

Sylvie Meis is weer verliefd en dat mag de hele wereld weten. De blondine verscheen maandag voor het eerst met haar...

Lees ook

Sylvie Meis is weer verliefd en dat mag de hele wereld weten. De blondine verscheen maandag voor het eerst met haar nieuwe vlam en lijkt het in een interview nu ook over hem te hebben, schrijft Shownieuws.

Gelukkig

“Ik ben rustiger, weet wat ik leuk vind en geniet van het moment. Ook voel ik me meer gewaardeerd. Ik ben echt gelukkig en meer tevreden dan eerst. Ik hou van mijn leven”, zegt ze in de Duitse Gala. Wat de perfecte man is? “Eerlijkheid, loyaliteit en humor. En ik hou ervan dat een man liefdevol is”, laat ze weten. En dat is de steenrijke zakenman Charbel Aouad Scheffelt, vindt zij.

Een jaar lang hielden ze hun relatie geheim, maar inmiddels zou Charbel haar al aan zijn familie hebben voorgesteld, laat een bron weten aan Bild.

Love, love, love

Sylvie en de steenrijke zakenman Charbel Aouad Scheffelt daten naar verluidt al een jaar met elkaar, maar zijn nu pas voor het eerst in het openbaar verschenen. Bekijk ***HIER*** die foto’s.

Ze vierden samen met Sylvie’s zoontje Damián ruim een week vakantie in een grote villa op het Spaanse eiland Mallorca. De 10-jarige en Sylvie’s nieuwe lief zouden het goed met elkaar kunnen vinden.

Dat Sylvie lekker in haar vel zit, moge duidelijk zijn. De presentatrice deelde onlangs namelijk nog een topless kiekje. Zien? Klik hier.

Zie ook: Grote Photoshop-blunder voor Sylvie?

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook