Spannende dag voor André Hazes Jr. en Monique

Het is een spannende dag voor André hazes Jr. en de hoogzwangere Monique Westenberg. Eén van hun 'kindjes', de 12-jarige...

Lees ook

Het is een spannende dag voor André hazes Jr. en de hoogzwangere Monique Westenberg. Eén van hun ‘kindjes’, de 12-jarige hond Dunya, ondergaat vandaag een CT-scan en het is maar hopen dat alles goed gaat…

Moeilijke keuze

Dunya is niet de jongste meer en dat baart Dré en Monique zorgen. Ze stellen de scan al weken uit, omdat ze bang zijn dat de viervoeter het niet aankan.

Met een lieve foto van de hond schrijft Monique op Instagram: “Wanneer je gelooft dat gedachten krachten zijn, stuur dan vandaag positieve gedachten het universum in voor ons meisje Dunya. Ze moet voor een CT scan onder narcose en met haar 12 jaar zijn we dit al weken aan het uitstellen vanwege angst of ze de narcose wel aankan. Één van de moeilijkste keuzes die ik ooit heb moeten maken, maar het is voor haar bestwil ❤️?? #gedachtenzijnkrachten”

Shock

Gisteren was Monique nog volledig in shock toen ze thuiskwam en een volledige ravage aantrof. Het koppel kreeg enkele dagen geleden een bankje cadeau, maar één van de honden had zijn tanden gezet in hun nieuwste aanwinst. Het filmpje zie je hier.

Lees ook: Zwangere Monique is woedend

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook