Jenelle Evans showt babybuik in prachtige outfit

Teen Mom 2-ster Jenelle Evans is zwanger van haar derde kindje. De moeder was laatst al inclusief klein babybuikje op de...

Lees ook

Teen Mom 2-ster Jenelle Evans is zwanger van haar derde kindje. De moeder was laatst al inclusief klein babybuikje op de rode loper van de VMA-awards te zien, deze keer werd ze samen met vriend David Eason tijdens een date night in New York gespot.

Gelukkig

De 24-jarige realityster zag er stralend uit met haar aansluitende grijze jurk, lace-up­ sandalen en liefje aan haar hand. Door de strakke jurk is haar groeiende baby bump goed te zien en wat gaat dat snel! Zo had ze eind augustus, toen ze het blije nieuws bekendmaakte, nog maar een heel klein buikje. Dat is inmiddels wel anders.

It’s a girl!

Het stel bevestigde de zwangerschap eind augustus, nadat er bekend werd gemaakt dat ze betrokken waren geraakt bij een auto-ongeluk. De naam en het geslacht van de baby heeft Jenelle ook al onthuld. Dat lees je HIER. Jenelle heeft al twee kinderen uit eerdere relaties. De 6-jarige Jace en de 2-jarige Kaiser.

Lees ook: Vriend Simon doet boekje open over ouderschap van Teen Mom Farrah

Bron: Us Weekly, Beeld: Hollandse Hoogte, Getty

Laatste nieuws

Zie ook