Vader van Teen Mom-ster Tyler Baltierra’s gaat opnieuw de mist in

Nadat er geruchten naar buiten kwamen dat het tussen Tyler Baltierra en Catelynn Lowell niet goed zou gaan, blijkt dat n...

Nadat er geruchten naar buiten kwamen dat het tussen Tyler Baltierra en Catelynn Lowell niet goed zou gaan, blijkt dat niet het enige probleem in hun leven te zijn. Zo heeft Tylers vader ‘Butch’ zichzelf weer eens flink in de nesten gewerkt. En dat brengt vervelende gevolgen met zich mee…

Politie

Dat Butch geen lieverdje is, was al vanaf seizoen 1 te zien. Zo is hij al meerdere malen in aanraking gekomen met de politie en ook nu lijkt het weer raak te zijn. Volgens Radar Online zou hij opnieuw achter tralies verdwijnen. Een bron vertelt: “Tyler en Catelynn hebben het vervelende nieuws al aan vrienden verteld. Ze zijn erg van streek.”

Gevangenisstraf

In de afgelopen afleveringen vertelde de 54-jarige dat hij na een drugsverslaving van jaren nu echt ‘genezen’ was. Volgens de entertainmentwebsite zou zijn gevangenisstraf dan ook niet door drugsgebruik zijn, maar omdat hij motor heeft gereden zonder geldig rijbewijs. Het ziet ernaar uit dat Tyler’s vader zichzelf weer flink in de problemen heeft gebracht en dit opnieuw een negatief effect heeft op zijn gezin.

En dat zijn niet de enige problemen van het gezin Baltierra-Lowell. Zo zou het tussen Tyler en Catelynn ook niet helemaal lekker gaan. In een sneak peek van Teen Mom OG wordt Baltierra boos op zijn vrouw nadat ze aan een stuk door klaagt dat ze zich verveelt. Benieuwd naar zijn reactie? Klik dan hier.

Bron: Radar Online Beeld: Getty

Laatste nieuws