Sylvie Meis openhartig over moeilijk verleden

Ze post zo min mogelijk op social media en houdt fotografen op afstand; Sylvie Meis houdt haar privéleven graag ook echt...

Lees ook

Ze post zo min mogelijk op social media en houdt fotografen op afstand; Sylvie Meis houdt haar privéleven graag ook echt privé. Zeker na wat er in het verleden is gebeurd, vertelt ze aan Beau Monde.

Gekwetst

Sylvie heeft veel meegemaakt, zoals de veelbesproken scheiding met Rafael van der Vaart. Hoe kan ze mensen weer vertrouwen? “Als je weet wat er fout is gegaan, weet je hoe je die ervaring kunt gebruiken om te voorkomen dat het -met nieuwe mensen- niet nogmaals gebeurt”, vertelt ze. “Ik heb het achter me kunnen laten. Dat heeft me tijd gekost, maar ik kan het wel. We zijn inmiddels vier à vijf jaar verder, kun je nagaan. Ik ben echt gekwetst door alles wat ik heb meegemaakt, ook in de media. En als ik me gekwetst voel, kan ik me niet openstellen.”

Privéleven

Of ze spijt heeft dat ze toen de deur naar haar privéleven heeft geopend? “Ja, maar dat hoorde ook bij die tijd”, vertelt ze. “Achteraf gezien: ik wist toen nog helemaal niet welke deur we nu eigenlijk precies hadden opengezet. Tot het moment dat het minder goed ging. En dan blijkt dat je alle rechten uit handen hebt gegeven.”

Maar dat betekent niet dat ze alles is vergeten. “Vergeven is heel lastig voor mij. Zeker als het heel heftige dingen zijn. Maar ik kan iets wel naast me neerleggen, ik vind van mezelf dat ik moet vergeven. Maar ik vind het eerlijk gezegd wel lastig.”

Lees ook: Sylvie met nieuwe vriend in Amsterdam gespot

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook