Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Insider onthult details over bruiloft Adele

Adele stapt in het huwelijksbootje en een insider doet alvast een boekje open over de grote dag. De bron liet Daily Mirror weten dat de wereldberoemde zangeres haar bruiloft met haar aanstaande, Simon Konecki, heel sober wil houden. Zo zou ze een simpele ceremonie willen in het stadhuis en haar gasten een maaltijd van worst met aardappelpuree voorschotelen.

“Adele heeft gezegd dat ze geen formele bruiloft wil, waarbij er enorm gepronkt wordt. Het liefst wil ze dat het gaat over wie zij zijn als een koppel en zal dolgelukkig zijn met een simpele ceremonie. Waar er bij afloop worsten met aardappelpuree worden geserveerd”, aldus de insider. Daarentegen hoeft Adele, met een vermogen van ruim 100 miljoen euro, niet op de centen te letten. “Ze is niet gebonden aan een budget en wil best wat betalen om ervoor te zorgen dat iedereen een fantastische dag beleeft, maar ze wil het gewoon intiem houden.”

Maar als het om de bruidsjurk gaat, heeft de blondine wel een flinke lijst met eisen. “Ze is verslaafd aan het programma Say Yes To The Dress. Wel heeft ze Simon beloofd niet te veranderen in een Bridezilla, ondanks dat ze er alles aan wil doen de juiste jurk te vinden. Ze overweegt te gaan voor een beetje kleur, maar ze wil het wel traditioneel houden”, liet een insider weten aan Heat Magazine.

De bruiloft vindt naar verluidt plaats in Los Angeles, zodat de dochter van Simon uit een vorige relatie hierbij ook aanwezig kan zijn. Daarnaast zullen ze nog een klein feestje houden in Groot-Brittannië met haar vrienden en familie.

Emotionele Lauren van Fifth Harmony: ‘Ik ben biseksueel en trots’

Er werd al een tijdje gespeculeerd over de geaardheid van Lauren Jauregui, maar nu hebben fans eindelijk een antwoord gekregen. In een open brief op Billboard onthult de Fifth Harmony-zangeres dat ze biseksueel is.

“Ik ben een biseksuele, Cubaans-Amerikaanse vrouw en daar ben ik zo trots op”, schrijft ze in de brief. “Ik ben trots om deel uit te maken van een gemeenschap die draait om liefde en steun voor elkaar. Trots dat het geslachtsdeel tussen mijn dijen me een veerkracht geeft die alleen andere vrouwen kunnen voelen, dat mijn lichaam zo groeit dat ik in mijzelf leven kan creëren. Ik vind het prima als ik straks ‘bitch’ en ‘problematisch’ wordt genoemd omdat ik me uit heb gesproken op een manier waarvoor mannen alleen maar respect zouden krijgen.”

Eerder draaide de geruchtenmolen al overuren toen er een foto uitlekte, vermoedelijk gemaakt in een fotohokje op een bruiloft, waarop te zien is dat Lauren een vrouw op de mond kust. Fans spraken er schande van dat de privéfoto in de media kwam en dat veel mensen op basis van het kiekje conclusies trokken over de zangeres. Ook nu steunen ze haar massaal. Via Instagram deelden flink wat ‘Harmonizers’ foto’s van Jauregui met een regenboogvlag, het symbool van tolerantie richting homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders.

Een foto die is geplaatst door (@fxck_1d) op

Zwangere Janet Jackson laat na lange tijd van zich horen

Na maandenlang afwezig te zijn geweest op social media, laat Janet Jackson eindelijk weer wat van zich horen. Afgelopen zaterdag verscheen er namelijk een Tweet, waarin de zangeres een update geeft over haar zwagerschap. “Het is alweer een tijdje geleden, maar ik luister nog steeds. Ik voel jullie liefde en gebeden. Bedankt. Het gaat goed met me”, luidde het bericht aan haar fans.

Bron: Daily Mirror, Billboard, Telegraaf, Mirror, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook