De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian cancelt eerste publieke appearance
Kim Kardashian heeft wat haar eerste publieke optreden sinds de overval zou zijn geweest, afgezegd. De realityster liet op het laatste moment verstek gaan op het Angel Ball, een benefietavond voor kankeronderzoek waar haar vader Robert Kardashian maandagavond geëerd werd, in New York om zo snel mogelijk bij haar echtgenoot Kanye West te zijn.

Kanye werd maandagmiddag opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. Volgens TMZ is hij op een psychiatrische afdeling beland, nadat hij labiel gedrag vertoonde bij een bezoekje aan zijn personal trainer. Hij zou daar zijn geweest om zich door een dokter te laten onderzoeken omdat hij aan een hevige slaapstoornis leed. De rapper zou zich in eerste instantie hebben verzet tegen een ziekenhuisopname, maar zijn management en de autoriteiten haalden hem over om zich verder te laten onderzoeken. Volgens TMZ werd hij desondanks geboeid naar het UCLA Medical Center gebracht.

Heeft Kendall Jenner haar lippen laten opvullen?

Kendall Jenner verscheen dinsdag op de Instagrampagina van haar zusje Kylie met wel heel volle lippen. Fans van het model denken nu dat ze, net als haar jongere zusje Kylie, haar lippen heeft laten opvullen. Kendall zette haar Instagrampagina afgelopen week op non-actief en keerde maandag weer terug. Boze tongen beweren dat ze in die periode aan haar lippen heeft zitten sleutelen en daarom van de app vandaan bleef. Zusje Kylie verdedigt Kendall op Snapchat. Ze zegt dat ze Kendalls lippen onder handen mocht nemen en het niets meer is dan een beetje lipliner en lippenstift…

Een foto die door tornslut is geplaatst op


Kanye West heeft last van psychische aanvallen
Het gaat niet goed met Kanye West. Volgens zijn persoonlijke arts, Michael Farzam, kampt de rapper al langere tijd aan psychische aanvallen. “Kanye heeft al langere tijd last van psychische aanvallen”, verklaarde hij eerder. “Het gaat niet om grote dingen, maar om heel veel kleine dingen. Je zou denken dat het om de overval van Kim Kardashian in Parijs gaat, maar dat is niet het probleem.”

“Zijn moeder overleed in november 2007, dus deze periode is sowieso moeilijk voor hem. Elke november is erg lastig”, aldus de bron. “Kanye doet zijn best om zijn geest helder te krijgen, maar soms wordt zijn ziel duister. Dat doet pijn, maar hij komt er ongetwijfeld sterker uit.”

Bron: RTL, NU.nl, Instagram, TMZ

Laatste nieuws

Zie ook