Hoe zorg je zonder zonnebank ervoor dat je deze winter niet lijkbleek bent?

Het najaar is het moment waarin we onze warme wintertruien weer uit de kast kunnen trekken, de kaarsjes ’s avonds weer a...

Het najaar is het moment waarin we onze warme wintertruien weer uit de kast kunnen trekken, de kaarsjes ’s avonds weer aangestoken mogen worden en weer volop van de feestdagen kunnen genieten. Maar helaas is het ook een periode waarin een droge huid onze vijand is, we permanent pluizend haar hebben en we als een spook door het leven gaan. Die mooie sunkissed glow van de zomer kunnen we in ieder geval vergeten. Of toch niet?

Stralende huid

Komt die lijkbleke huid ook bij weer bij jou opdagen in de winter? Geen tijd voor een retourtje naar de zon? We hebben de oplossing voor je. En nee, je hoeft niet onder de zonnebank te gaan. Een beetje make-up doet al wonderen. Smashbox make-up artist Roxanne van der Wijhe legt uit: “Breng heel licht een warme bronzer aan voor een natuurlijk effect. Maak het af met een highlighter, zodat je net als in de zon een mooie glow krijgt.”

Hoe je bronzer aanbrengt? Door simpelweg een vorm van een 3 langs de randen van je gezicht en je jukbeenderen te vormen. Wel belangrijk om eerst je huid goed schoon te maken en te hydrateren voordat je aan de gang gaat. Enne, wil je dat jouw sunkissed huidje de hele dag blijft stralen? Vergeet dan vooral niet een primer – onze favoriet lees je hier.

Bobbi Brown €39,50

Yves Saint Laurent €56,00

BE Creative €14,36

Sisley €72,91

Bobbi Brown €49,00

Beeld: iStock

Laatste nieuws