Grote ophef over ongepaste outfit Mariah Carey

Dat Mariah Carey al behoorlijk in de kerstsferen zit, blijkt wel uit het kiekje dat ze onlangs op social media deelde. O...

Dat Mariah Carey al behoorlijk in de kerstsferen zit, blijkt wel uit het kiekje dat ze onlangs op social media deelde. Op de foto poseert de All I Want For Christmas-zangeres met aan aantal bekende gasten tijdens haar kerstshow in New York.

Gezellige bedoeling

Niemand minder dan Beyoncé en dochterlief Blue Ivy waren backstage om Mariah te vergezellen. Maar ook Mariah’s eigen kinderen, Moroccan en Monroe, waren van de partij. En dat leverde met z’n allen een schattig kiekje op. Hoewel de kinderen in een kerstige outfit waren gehesen, verscheen Beyoncé casual in een bomberjasje en zonder make-up op. Het was vanzelfsprekend Mariah die voor de gelegenheid flink uitpakte.

Ophef

Mariah trok een laag uitgesneden glitterjurkje uit de kast en combineerde het met een diamanten ketting. Enne, laat haar kledingkeuze nou net datgene zijn waar veel ophef over ontstond. De zangeres kreeg een storm van kritiek over zich heen, omdatde outfit niet zo passend zou zijn in het bijzijn van de kinderen. “Mariah zou zich niet zo moeten kleden, zeker niet waar haar kinderen bij zijn. Kom op, Mariah, geef je kinderen iemand om naar op te kijken”, “Je zou iets meer kunnen verbergen in het bijzijn van je kinderen”, en “Hoe kun je je daar in front of je kinderen zo comfortabel in voelen?” zijn slechts een greep uit de vele reacties.

Het is niet de eerste keer dat Mariah kritiek over zich heen kreeg. Zo werd ze onlangs nog ervan beschuldigd Photoshop te gebruiken. Meer daarover lees je *HIER*.

Bron: Metro, Beeld: Getty

Laatste nieuws