Lieke van Lexmond showt babybuik

Eind september kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Lieke van Lexmond zwanger is van haar tweede kindje....

Lees ook

Eind september kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Lieke van Lexmond zwanger is van haar tweede kindje. Hoewel de actrice niet veel van haar babybuik laat zien, is ze gisteravond dan toch op de gevoelige plaat vastgelegd. En wat is haar baby bump gegroeid!

Baby bump

Lieke was gisteravond aanwezig bij het Musical Awards Gala in het Beatrix Theater om een award uit te reiken. Op de rode loper verscheen ze in een strakke fluwelen jurk met parels. Inmiddels zijn we al een paar maanden verder en dat is ook te zien aan haar buik. Lieke zag er stralend uit met haar groeiende baby bump. Je bekijkt de foto’s hieronder.

It’s a…

Met de aankondiging van haar zwangerschap onthulde Lieke ook het geslacht van de baby. Ze is in verwachting van een jongetje. “Zo intens gelukkig jullie te kunnen vertellen dat ons gezin groter wordt, Vik krijgt een broertje! Voelen ons echt in de zevende hemel en verheugen ons op dit kleine ‘Apie'”, liet ze toen weten. Afgelopen zomer stapte ze in Italië in het huwelijksbootje met haar grote liefde Bas van Veggel. Samen hebben ze al zoontje, Vik, van twee jaar.

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook