Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Baby André lijkt spreken op opa

Hij is pas een paar maandjes oud, maar de kleine André III lijkt nu al spreken op zijn opa. André Hazes deelde een collage met een foto van zijn vader en zijn zoontje en deelde deze via Instagram. ‘Dan ben je trots hoor!’, schreef hij daarbij. “Net zijn opa”, “Wow die mond” en “Zo die lijkt echt op opa!”, zijn slechts een greep uit de vele reacties.

Chrissy Teigen vraagt volgers om hulp

Vanavond is het zover: de uitreiking van de Grammy’s! Natuurlijk is ook Chrissy Teigen er weer bij. Al heeft ze een probleempje… “Ik heb gisteravond Fun Dip met mijn vingers gegeten en ik ben bevlekt en de Grammy’s komen eraan. Ik heb alles geprobeerd. Alsjeblieft, help”, schrijft ze bij een foto van haar handen op Twitter.

Sylvie duikt in de studieboeken

Sylvie Meis woont en werkt al jaren in Duitsland, maar heeft de taal toch nog niet helemaal onder de knie. Via Instagram laat ze weten dat ze vanavond weer aan de bak moet om de dansshow Let’s Dance te presenteren en werkt ze op haar zondag nog even hard aan haar Duits. “Het blijft moeilijk, maar ik geef niet op”, schrijft ze bij een kiekje van zichzelf met een ‘Duits voor dummies’ boek en een kop thee in haar handen.

Trijntje Oosterhuis neemt dochtertje mee naar concert

De shows van Ladies of Soul, waar Berget Lewis, Glennis Grace, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Trijntje Oosterhuis deel van uit maken, zijn weer begonnen. En bij zo’n speciale gelegenheid hoort ook een bijzondere gast! In dit geval niemand minder dan het 1-jarige dochtertje van Trijntje. Via Facebook deelde de trotse moeder een kiekje van het stel en het kleine meisje. “Deze wilde ik ook met jullie delen! Vijf ladies in mooi rood. De mini lady of Soul heeft gisteren de hele avond haar oogjes uitgekeken”, schreef ze daarbij.

Bron: Huffington Post, AD, Show, Beeld: Instagram, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook