Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Roxeanne Hazes ontkent ruzie met broer

Roxeanne Hazes ontkent ruzie te hebben met haar broer André Hazes jr., zo laat ze weten aan Ditjes & Datjes. “Maar d...

Roxeanne Hazes ontkent ruzie met broer

Roxeanne Hazes ontkent ruzie te hebben met haar broer André Hazes jr., zo laat ze weten aan Ditjes & Datjes. “Maar de situatie tussen Dré en mij is wel ingewikkeld”, zegt ze.

Ingewikkeld

In 2014 werd duidelijk dat het niet meer boterde tussen Roxeanne en haar broertje. Roxeanne bezweert echter dat er geen ruzie is. “Hij blijft mijn broertje." Ze vertelt het blad dat ze met zijn drieën lief en leed deelden. "We waren bijna als een Siamese tweeling, elkaars allerbeste vrienden. We waren altijd samen, met mijn moeder erbij. Het doet pijn dat dat is veranderd. Maar ik zie het ook als een daad van liefde om afstand van elkaar te nemen, al is het in dit geval zijn keuze. Misschien was het ook wel nodig om los te komen van ­elkaar, en zo een eigen ontwikkeling door te kunnen maken. We deden zoveel samen, misschien wel te veel?"

Dat de relatie nu anders is, doet haar pijn. Roxeanne weet zeker dat het ooit allemaal weer goed komt. "De mensen denken dat er ruzie is, maar dat is er niet. Klinkt gek misschien maar er is alleen afstand. We spreken elkaar buiten het werk niet meer. Maar we gaan niet rollebollend over straat, geen scheldpartijen, niets. Nooit geweest ook. Hij heeft zijn focus nu op zijn jonge gezin en zijn carrière. Ik op mijn nieuwe liefde en het album waaraan ik werk. Als we elkaar voldoende ruimte hebben gegeven, denk ik dat we wel weer naar elkaar toe groeien. Maar nu nog niet."

Pijnlijk

"Natuurlijk mis ik hem. En mijn moeder mist hem ook. Dat Dré ervoor heeft gekozen om ons niet meer te zien waardoor we ook zijn zoontje nog niet hebben ontmoet, vind ik ingewikkeld. Sommige dingen blijven té pijnlijk en daarom kwel ik mezelf niet door op sociale media te kijken hoe mijn neefje eruitziet. Maar ik ben ervan overtuigd dat dit verhaal geen verliezers kent. Het maakt ons uiteindelijk alle drie sterker. Inmiddels heb ik het ook een ­plekje gegeven, zit er een vliesje op de wond. De basis die we hebben is zo hecht, ooit komt er wel weer ruimte voor meer contact, denk ik."

In maart staat de zangeres samen met Dré op het podium tijdens de vijf lustrumconcerten Holland Zingt Hazes. Volgens haar zijn ze beiden professioneel genoeg om er samen iets moois van te maken.

Bron: Ditjes en Datjes, Shownieuws, Beeld: SHownieuws, ANP