De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Vreselijke ‘grap’ uitgehaald met Kim en Kanye

Kim Kardashian en Kanye West zouden zijn getroffen door een zogenoemde ‘swatting call‘. Dit is een oproep naar de politie, waarbij er sprake zou zijn van een noodgeval en de politie daardoor een inval doet op het desbetreffende adres. Volgens US Weekly werd er op twitter geschreven dat er mogelijk een schoonmaakster neergeschoten is. Later heeft de Los Angeles Police Department bevestigd dat het vals alarm was en er geen sprake was van een misdaad.

Het is niet de eerste keer dat dit de Kardashians overkomt. “Deze neptelefoontjes zijn NIET grappig! Mensen kunnen hiervoor gearresteerd worden. Ik hoop dat ze ontdekken wie dit heeft gedaan. Het is gevaarlijk en geen grap!”, aldus Kim nadat er in 2013 zo’n melding was geweest van het huis van haar moeder Kris Jenner.

Lamar Odom gespot met look-alike Khloé

De scheiding tussen Lamar Odom en Khloé Kardashian is inmiddels alweer een tijdje rond, maar nu lijkt het er toch op dat de voormalige basketballer zijn ex nog niet helemaal los kan laten. Hij werd dit weekend namelijk gespot met een dame aan zijn zijde die toch wel heel erg op Khloé lijkt. Naar verluidt is de blondine de nieuwe personal assistant van Lamar.

Kim Kardashian onder vuur door foto van North

Make-up… De Kardashian zijn er dol op en er zijn maar weinig momenten waarop je ze zonder ziet. Toch waren fans wel een beetje geschrokken toen Kim een foto deelde waarop haar 3-jarige dochtertje North een donkere lipstick draagt. “Goth Nori”, schreef de realityster bij het kiekje van de kleine diva op Instagram.

Bron: Perez Hilton, Mirror, Us Weekly, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook