Pamela Anderson onherkenbaar: Wat heeft ze laten doen?

Nu Pamela Anderson de vijftig nadert, heeft ze afscheid genomen van haar ietwat ordinaire imago. Eerlijk is eerlijk: ze...

Nu Pamela Anderson de vijftig nadert, heeft ze afscheid genomen van haar ietwat ordinaire imago. Eerlijk is eerlijk: ze ziet er gewéldig uit. Maar wat heeft ze laten doen?

Onherkenbaar

De rondborstige blondine verscheen onlangs bij de Best Awards Gala in Parijs, maar media moesten wel vijf keer kijken om haar te herkennen. Waar de Baywatch-actrice vroeger bekend stond om haar tikkeltje ordinaire verschijning, was ze nu de belle of the ball. Haar nét te opvallende lipliner, signature donkere oogmake-up en wilde platinablonde kapsel waren vervangen door een au naturel beauty-look en simpele coupe.

Plastic fantastic

Dat er plastische chirurgie aan te pas is gekomen, daar is geen ontkennen aan. Hollywoodlife liet een expert naar haar ‘nieuwe’ uiterlijk kijken. “Wow! Pam ziet eruit alsof ze net van de Baywatch set komt lopen… in 1995! Ze ziet er zeker 10 tot 15 jaar jonger uit dan ze is”, zegt Dr. Anthony. “Ik vermoed dat ze onlangs haar gezicht heeft laten liften, waardoor haar kaaklijk en nek er perfect uitzien.” Ook haar lippen heeft ze volgens hem laten doen. “Ze zijn dankzij lipfillers zo vol”, legt hij uit. “Ik denk daarnaast dat ze botox in haar voorhoofd heeft en fillers in haar wangen.”

Bron: Hollywood Life, Beeld: Getty

Laatste nieuws