Move over, unicorns. Dit is de nieuwste beautytrend

Toegegeven; met alle regenboogkleurige highlighters, 3D manicures en holografische liptrends die we de afgelopen tijd vo...

Toegegeven; met alle regenboogkleurige highlighters, 3D manicures en holografische liptrends die we de afgelopen tijd voorbij zagen komen, leek er geen eind te komen aan de unicorn beautytrend. Op een gegeven moment werd het overweldigend, zelfs voor ons. Nu lijkt de mythische muze plaats te maken voor een andere trend, die de next big thing gaat worden: zeemeerminproducten.

Mermaid brushes

Nu brengt één merk, Mermaid Salon, de trend dichterbij dan ooit met de lancering van hun op zeemeermin geïnspireerde make-upkwasten en ze zijn zo veel leuker dan we ooit hadden kunnen voorstellen (zelfs Ariel zou ze goedkeuren). De kwasten zijn versierd met chromen schubben en ze zijn nog multifunctioneel ook; je kunt de kwasten gebruiken om je contour of poeder foundation aan te brengen of je kunt ‘m gebruiken voor je highlighter. De kwasten komen in drie verschillende kleuren: matzwart, chroom zilver en rosé goud én ze zijn nog vegan ook! De kwasten zijn nog niet te koop, maar je kunt ze alvast reserveren en ze kosten $16 per stuk.

Lees ook: De nieuwe opvallende highlightertrend

Beeld: iStockphoto, Instagram

Laatste nieuws