Hollywood Breakfast

Ryan Gosling onthult waarom hij moest lachen tijdens de OscarHet is eindelijk duidelijk waarom Ryan Gosling moest lachen...

Lees ook

Ryan Gosling onthult waarom hij moest lachen tijdens de Oscar
Het is eindelijk duidelijk waarom Ryan Gosling moest lachen bij het Oscars-debacle van dit jaar, waarbij niet La La Land maar Moonlight werd uitgeroepen tot Beste Film. “Het was erg surrealistisch”, vertelde de Canadese acteur woensdag op de Adobe Summit in Las Vegas. “Ik keek naar mensen in het publiek die in paniek raakten en er kwamen gasten aan met headsets. Ik dacht dat er iemand gewond was geraakt en er speelde zich al een afschuwelijk scenario af in mijn hoofd.”

Hij vervolgde: “Toen ik hoorde dat Moonlight had gewonnen was ik zo opgelucht dat er geen medische situatie was dat ik begon te lachen.” Hij voegde eraan toe dat het niet was om zijn teleurstelling te verbergen dat La La Land, de film waarin hij een hoofdrol vertolkt, niet het beeldje voor Beste Film mee naar huis mocht nemen. “Ik was blij dat Moonlight had gewonnen. Ik ken de regisseur en heb eerder met hem gewerkt. Het is zo’n baanbrekende film dat ik blij ben dat ze er erkenning voor krijgen.” Tijdens de uitreiking van de Oscars verwisselden accountants per ongeluk de enveloppen, waardoor de verkeerde film werd uitgeroepen tot Beste Film.

Ed Sheeran geeft toch extra concert
Ed Sheeran geeft volgende maand toch een extra optreden in Amsterdam. De zanger, wiens twee concerten in de Ziggo Dome in no time waren uitverkocht, geeft op maandag 3 april een intiem mini-concert op een geheime locatie in Amsterdam. Kaarten voor het geheime concert zijn niet te koop. Klanten van Ziggo kunnen een van de felbegeerde tickets winnen door een originele vraag voor Ed te bedenken. De vijftig leukste vragen worden beloond met een kaartje. Een vraag inzenden kan via www.ziggo.nl/edsheeran.

Amy Schumer gaat Barbie toch niet vertolken
Amy Schumer kruipt toch niet in de huid van Barbie. De 35-jarige actrice en comédienne zou de wereldberoemde speelgoedpop vertolken in een live action-film over Barbie, maar heeft het te druk. “Helaas ben ik niet langer in staat me te verbinden aan Barbie als gevolg van conflicterende agenda’s”, liet Amy weten aan Variety. “Ik baal ervan, maar kijk ernaar uit Barbie op het witte doek te zien.”

De opnamen voor de live action-film zouden in juni van start gaan, maar Amy heeft het dan te druk met de promotie van haar nieuwe film Snatched, die in mei gaat draaien. Filmstudio Sony kan niet schuiven met de productie, omdat de film volgend jaar juni in de bioscopen moet draaien. Speelgoedmaker Mattel heeft een hele Barbie-lijn rond de film gepland en ook die zou dan opgeschoven moeten worden.

Om de keuze van Amy als Barbie was vorig jaar veel te doen. Veel mensen vonden de actrice te dik om de onmenselijk slanke pop te vertolken. Met de film willen Sony en Mattel juist vooroordelen aan de kaak stellen. In de film wordt een excentrieke Barbie uit Barbieland gezet omdat ze niet perfect genoeg is, waarna ze in de echte wereld leert dat geluk van binnenuit komt.

Beeld + Bron: ANP, RTL

Laatste nieuws

Zie ook