Lieke van Lexmond openhartig over haar bevalling

Lieke van Lexmond en haar man Bas van Veggel hebben zaterdagnacht eindelijk hun kleine spruit in de armen te kunnen. De...

Lees ook

Lieke van Lexmond en haar man Bas van Veggel hebben zaterdagnacht eindelijk hun kleine spruit in de armen te kunnen. De presentatrice zag erg op tegen de bevalling, maar lucky her ging deze soepeler en gemakkelijker dan de eerste. Het koppel heeft een zoon verwelkomd, die luistert naar de naam Zef Hans Boudewijn en ze zijn niet van hun blauwe wolk af te slaan.

Zef

“Ik voel me te gek. Het ging heel voorspoedig. Ik had een superteam in het ziekenhuis OLVG West. Zef is een mooi mannetje, we zijn stapelverliefd”, aldus Lieke maandag in RTL Boulevard. Zij en Bas kozen bewust opnieuw voor een drieletterige naam voor het broertje van Vik. “Een coole naam die past in de traditie van de familie Van Veggel. Bas heeft ook drie letters, net als zijn broer Tim en Zef sluit mooi aan bij Vik. Met de namen Hans Boudewijn is Zef vernoemd naar zijn beide opa’s.”

Bevalling

De presentatrice voelt zich beter dan na de geboorte van Vik, bijna drie jaar geleden. “Ik heb echt een hele voorspoedige bevalling gehad. Natuurlijk ben ik aan het bijkomen, maar het gaat al heel lekker, al blijft een bevalling een hels karwei. Vorige keer was ik twee dagen af, nu gaat het gemakkelijker. Misschien was ik beter voorbereid.”

Lees ook: Pittige dilemma’s met Lieke van Lexmond


Beeld: ANP, Bron: Nu.nl, RTL

Laatste nieuws

Zie ook