Dit bedrag krijgt Beyoncé voor één post op Instagram

Dacht je dat Kim Kardashian met 500.000 dollar veel geld krijgt voor een post op Instagram, houd dan je hart maar vast b...

Lees ook

Dacht je dat Kim Kardashian met 500.000 dollar veel geld krijgt voor een post op Instagram, houd dan je hart maar vast bij het bedrag wat Beyoncé aan bedrijven of merken kan vragen voor een post op haar social media-kanaal.

Gekte

Hoewel de zangeres niet de meeste volgers op Instagram heeft, werd ze door onderzoeksbureau D’Marie Analytic wel bovenaan de lijst geplaatst, nadat zij een analyse uitvoerden waarin ook dingen als interactie, clicks en bereik meetelden. Volgens hen gaat het bij Beyoncé vooral om de inhoud van haar posts. “Haar spaarzame primeurs van exclusieve content veroorzaken zo’n gekte onder haar publiek. In deze dagen, is minder echt meer.”

Wait, what?!

De wereldster brak dan ook het Instagramrecord met de bekendmaking van haar tweede zwangerschap, waarin ze aankondigde een tweeling te verwachten. Ook de posts met nooit vertoonde beelden van haar bruiloft doen het erg goed, waardoor ze nu maar liefst 1 miljoen dollar voor een post kan vragen. En dat is nog eens makkelijk geld verdienen!

Lees ook: Beyoncés muziek kan je helpen een leven te redden

Bron: HLN.be Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook